dinsdag 20 maart 2012

Glutenvrije koekjes bakken

Vandaag hebben de meisjes koekjes gebakken. Ik gebruikte het recept voor pepernoten, maar met wat minder koekkruiden.

Gebruik wat glutenvrije bloem om het werkblad te bestuiven, maar ook om je handen mee in te wrijven. Je kan het deeg dan heel gemakkelijk bewerken.



2 opmerkingen:

  1. O, wat ziet het er lekker uit! Ik zag dat je langsgeweest bent op mijn k-meel blog, ken je ook mijn receptenblog al? Ik kook namelijk ook glutenvrij, en er staan veel koekjesrecepten en ander lekkers op. Ik heb o.m. een geweldig speculaas/ gingerbread recept, niet droog en heel makkelijk. En ik ga denk ik je kwarkbrood gauw eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Karien,
      Sorry voor mijn late reactie.
      Volgens mij ben ik je receptenblog nu gaan volgen. Ik had hem al eens gevonden, want daar ontdekte ik je heerlijke havermoutkoekjes.
      Ik ben benieuwd naar je gingerbread recept, die ga ik binnenkort proberen.

      Verwijderen